Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

"Neobus" izlazi iz stečaja

Novosadski "Neobus" je na putu da se iz stečaja izvuče i pre dolaska kineskog partnera "Jutonga", što bi moglo biti ozvaničeno već na sledećem ročištu pred Privrednim sudom.

Besplatan seminar za odvikavanje od pušenja

Sedmodnevni besplatni seminar za odvikavanje od pušenja "Prekini sada – sedam koraka do slobode" počeće u ponedeljak 27. maja, u prostorijama Udruženja "Život i zdravlje", u Ulici Avgusta Cesarca 6.

Predstavljanje ombudsmana u Kaću

Predstavljanje zaštitnika građana Aleksandra Grujića održaće se u četvrtak, 23. maja u bibliotečkom ogranku "Đura Jakšić", Ulica Vojina Paleksića bb, u Kaću.

U nedelju izbori u još pet MZ

Izbori za članove Saveta i Nadzornog odbora u mesnim zajednicama "Prva vojvođanska brigada", "Sonja Marinković", "Kać", "Detelinara" i "Pejićevi salaši-Nemanovci" biće održani u nedelju, 26. maja.

Učenici se ne osećaju bezbedno u školama

Učenici srednje škole "Svetozar Miletić" svakodnevno se susreću sa problemima koje prouzrokuju huligani, navijačke grupe i druge problematične osobe, pa su od Saveta za javni red i mir i bezbednost tražili da postave video nadzor u blizini škole.

UEFA: Vojvodina platila dugove

UEFA je saopštila da su Vojvodina i Partizan isplatili dugovanja prema drugim klubovima i pojedincima i na taj način izbegli eliminaciju iz evropskih takmičenja.